top of page

LOCATIES EN ENERGIEPLEKKEN

Aardplekken herbronnen d.m.v.

reading, healing, rituelen etc.

DE PLANEET AARDE, ALS MEDICIJN, ALS ONTWIKKELING

De mens is terug de verbinding aan te gaan met de wereld en de natuur. Het herijken van de wereld en de natuur. De aarde heeft een totaalbewustzijn en heeft een kennis die verder gaat dan we als mens ooit kunnen ervaren. De aarde, de natuur, en alle levende wezens hier op aarde zijn in de totaliteit aan het herbronnen naar meer eenheid. Eenheid tussen mens, aarde en kosmos. Deze indrukwekkende transformatie loopt o.a. via een aardsprotocol door middel van aarde chakra’s, leylijnen, krachtbronnen, matrixen en coderingen.

 

Oude volkeren die meer bij de planeet aarde en de natuur leefden, richtten hun levens en welzijn op een andere manier in dan de afgelopen generaties van de mens. De grenzen werden niet afgebakend als bezit. Iedere plek op aarde heeft van oorsprong een eigen functie. Daarnaast werd er meer stil gestaan bij de functie van de sterren en planeten. Kinderen die nu geboren worden zijn zich hier al meer van bewust. Zij kunnen de frequentie verhoging die hier op aarde steeds meer is, beter aan. De waarde en noodzaak voor een betere wereld begrijpen zij veelal beter.

 

Er is werk aan de winkel. In hoeverre nemen we onze verantwoordelijkheid? Dat deze gaat veranderen is een feit. Interveniëren en herbronnen op concrete aardplekken waar gewoond en gewerkt wordt. Op diverse plekken in Nederland en Europa heeft Jan van Rooij gewerkt en een bijdrage geleverd aan de herijking en de herbronning naar meer eenheid. Dit vindt niet alleen plaats in en met de natuur, maar ook binnen bedrijven, organisaties en woonplekken.

 

 

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen.

Website Jan_energieplekken.jpg
Anker 1
bottom of page